Elde açma su böreği yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli aşama hangisi? Hamurun hazırlanması mı yoksa yufkaların açılması mı? Tarifteki adımları izlerken en çok hangi malzeme ile uğraşmak zor geliyor? Ayrıca, su böreğini farklı iç harçlarla denemeyi düşündünüz mü? Özellikle ıspanak veya patates kullanarak farklı tatlar elde etmek ilginizi çeker mi?
Elde açma su böreği yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli aşama hangisi? Hamurun hazırlanması mı yoksa yufkaların açılması mı? Tarifteki adımları izlerken en çok hangi malzeme ile uğraşmak zor geliyor? Ayrıca, su böreğini farklı iç harçlarla denemeyi düşündünüz mü? Özellikle ıspanak veya patates kullanarak farklı tatlar elde etmek ilginizi çeker mi?
Cevap yaz