Bu katmer poğaçanın tarifine bakınca, hamurun hazırlanması aşamasında mayanın aktive edilmesi için bekletilmesi gerektiği bilgisi dikkatimi çekti. Acaba mayanın tam olarak ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda bir deneme yaparak farklı sonuçlar elde eden var mı? Ayrıca, iç harcı olarak beyaz peynir ya da lor peyniri kullanılması önerilmiş. Peki, bu poğaçayı başka hangi iç harçlarla zenginleştirenler var? Denediğiniz alternatifler varsa, sonuçları nasıl oldu?
Bu katmer poğaçanın tarifine bakınca, hamurun hazırlanması aşamasında mayanın aktive edilmesi için bekletilmesi gerektiği bilgisi dikkatimi çekti. Acaba mayanın tam olarak ne kadar süre bekletilmesi gerektiği konusunda bir deneme yaparak farklı sonuçlar elde eden var mı? Ayrıca, iç harcı olarak beyaz peynir ya da lor peyniri kullanılması önerilmiş. Peki, bu poğaçayı başka hangi iç harçlarla zenginleştirenler var? Denediğiniz alternatifler varsa, sonuçları nasıl oldu?
Cevap yaz