Açma poğaça tariflerini okurken, hangisinin en lezzetli olduğunu merak ettim. Klasik tarifin herkes tarafından sevildiğini biliyorum ama peynirli veya zeytinli versiyonları denemek de ilginç geliyor. Sizce hangi tarif daha öne çıkıyor? Peynirli açma poğaçanın yumuşak dokusu ve tuzlu tadı mı, yoksa zeytinli açma poğaçanın zengin aroması mı? Kendi favorinizi bulmak için hangisini denemek istersiniz?
Açma poğaça tariflerini okurken, hangisinin en lezzetli olduğunu merak ettim. Klasik tarifin herkes tarafından sevildiğini biliyorum ama peynirli veya zeytinli versiyonları denemek de ilginç geliyor. Sizce hangi tarif daha öne çıkıyor? Peynirli açma poğaçanın yumuşak dokusu ve tuzlu tadı mı, yoksa zeytinli açma poğaçanın zengin aroması mı? Kendi favorinizi bulmak için hangisini denemek istersiniz?
Cevap yaz