Açma tariflerini okuduktan sonra, özellikle peynirli açmanın nasıl yapıldığı beni çok etkiledi. Hamuru hazırlamak için gerekli malzemeleri karıştırmak ve mayalanmasını beklemek, sabırlı bir süreç olsa da sonuç kesinlikle buna değer gibi görünüyor. Ayrıca, hamurun içine beyaz peynir koyarak zenginleştirmek harika bir fikir. Zeytinli açma tarifi de oldukça ilgi çekici. Zeytinlerin tuzlu tadı, açmanın yumuşak dokusuyla birleşince ne kadar lezzetli olacağını hayal edebiliyorum. Peki, bu tarifleri ilk denediğinizde hangi açma çeşidini yapmayı düşünüyorsunuz?
Açma tariflerini okuduktan sonra, özellikle peynirli açmanın nasıl yapıldığı beni çok etkiledi. Hamuru hazırlamak için gerekli malzemeleri karıştırmak ve mayalanmasını beklemek, sabırlı bir süreç olsa da sonuç kesinlikle buna değer gibi görünüyor. Ayrıca, hamurun içine beyaz peynir koyarak zenginleştirmek harika bir fikir. Zeytinli açma tarifi de oldukça ilgi çekici. Zeytinlerin tuzlu tadı, açmanın yumuşak dokusuyla birleşince ne kadar lezzetli olacağını hayal edebiliyorum. Peki, bu tarifleri ilk denediğinizde hangi açma çeşidini yapmayı düşünüyorsunuz?
Cevap yaz