Oklavasız el açması börek yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Malzemeleri hazırlandıktan sonra hamurun elastik bir kıvam alması için dinlendirilmesi çok önemli. Sizce hamurun dinlenmesi yeterli süre boyunca yapılmazsa sonuç nasıl olur? Ayrıca, hamuru açarken el ile yayma yöntemini denemek oldukça pratik görünüyor. Bu yöntemi daha önce denediniz mi? İç harcının lezzetini artırmak için eklediğiniz baharatlar neler? Fırında pişirirken altının güzel bir renk alması da çok dikkat çekici. Fırından çıktıktan sonra dinlendirip dilimleme aşaması, bence sabır gerektiren ama sonuçta çok tatmin edici bir adım. Bu tarifte en çok hangi aşamayı seviyorsunuz?
Oklavasız el açması börek yapmak gerçekten keyifli bir deneyim. Malzemeleri hazırlandıktan sonra hamurun elastik bir kıvam alması için dinlendirilmesi çok önemli. Sizce hamurun dinlenmesi yeterli süre boyunca yapılmazsa sonuç nasıl olur? Ayrıca, hamuru açarken el ile yayma yöntemini denemek oldukça pratik görünüyor. Bu yöntemi daha önce denediniz mi? İç harcının lezzetini artırmak için eklediğiniz baharatlar neler? Fırında pişirirken altının güzel bir renk alması da çok dikkat çekici. Fırından çıktıktan sonra dinlendirip dilimleme aşaması, bence sabır gerektiren ama sonuçta çok tatmin edici bir adım. Bu tarifte en çok hangi aşamayı seviyorsunuz?
Cevap yaz