Mavi haşhaşlı açma yapmayı düşündüğümde, bu tarifteki adımların ne kadar kolay olduğunu merak ediyorum. Hamurun mayalanma süresi ve iç harcın hazırlanması için gereken detaylar oldukça ilgi çekici. Özellikle mavi haşhaşın lezzeti ile açmanın tadının nasıl birleşeceğini düşünmek bile iştah açıcı. Fırından çıkan açmaların görünümü ile birlikte sunum önerileri de oldukça hoş, çay ve peynir ile birlikte servis edildiğinde nasıl bir lezzet patlaması olacağını hayal edebiliyorum. Bu tarifin herkesin denemesi gereken bir lezzet olduğunu düşünüyorum. Peki, sizce iç harcı için başka hangi baharatları eklemek lezzetini artırır?
Mavi haşhaşlı açma yapmayı düşündüğümde, bu tarifteki adımların ne kadar kolay olduğunu merak ediyorum. Hamurun mayalanma süresi ve iç harcın hazırlanması için gereken detaylar oldukça ilgi çekici. Özellikle mavi haşhaşın lezzeti ile açmanın tadının nasıl birleşeceğini düşünmek bile iştah açıcı. Fırından çıkan açmaların görünümü ile birlikte sunum önerileri de oldukça hoş, çay ve peynir ile birlikte servis edildiğinde nasıl bir lezzet patlaması olacağını hayal edebiliyorum. Bu tarifin herkesin denemesi gereken bir lezzet olduğunu düşünüyorum. Peki, sizce iç harcı için başka hangi baharatları eklemek lezzetini artırır?
Cevap yaz