Bu tarife göre k�ymal� b�rek yaparken hamurun dinlendirilmesi gerektiği belirtiliyor. Acaba dinlendirme süresi ne kadar olursa, hamurun kıvamı daha iyi olur? Ayrıca iç harcı için yeşil biber eklemek isteğe bağlıymış, sizce bu biberin b�reğe kattığı lezzet nasıl? Kızartma işleminde yağın doğru sıcaklığa ulaşması önemli gibi görünüyor, bu konuda bir ipucu verebilir misiniz?
Bu tarife göre k�ymal� b�rek yaparken hamurun dinlendirilmesi gerektiği belirtiliyor. Acaba dinlendirme süresi ne kadar olursa, hamurun kıvamı daha iyi olur? Ayrıca iç harcı için yeşil biber eklemek isteğe bağlıymış, sizce bu biberin b�reğe kattığı lezzet nasıl? Kızartma işleminde yağın doğru sıcaklığa ulaşması önemli gibi görünüyor, bu konuda bir ipucu verebilir misiniz?
Cevap yaz