Bu el açması haşhaşlı börek tarifini okuduktan sonra, acaba gerçekten bu kadar kolay mı? Hamur yoğurma ve açma aşamaları konusunda deneyimim yok ama tarifteki adımlar oldukça detaylı görünüyor. Özellikle mayanın aktivasyonunu beklemek ve hamurun dinlenmesi gerektiği kısmı beni düşündürüyor. Hamuru ince katmanlar halinde açmak zor mu? Ayrıca, haşhaş ezmesini ne kadar sürmek gerektiği konusunda bir fikrim yok. Fırınlama süresi yeterli mi, yoksa biraz daha mı pişirmeliyiz? Bu böreği denemek için sabırsızlanıyorum ama bazı noktaların netleşmesi gerek gibi görünüyor. Sizce bu tarifteki püf noktaları nelerdir?
Bu el açması haşhaşlı börek tarifini okuduktan sonra, acaba gerçekten bu kadar kolay mı? Hamur yoğurma ve açma aşamaları konusunda deneyimim yok ama tarifteki adımlar oldukça detaylı görünüyor. Özellikle mayanın aktivasyonunu beklemek ve hamurun dinlenmesi gerektiği kısmı beni düşündürüyor. Hamuru ince katmanlar halinde açmak zor mu? Ayrıca, haşhaş ezmesini ne kadar sürmek gerektiği konusunda bir fikrim yok. Fırınlama süresi yeterli mi, yoksa biraz daha mı pişirmeliyiz? Bu böreği denemek için sabırsızlanıyorum ama bazı noktaların netleşmesi gerek gibi görünüyor. Sizce bu tarifteki püf noktaları nelerdir?
Cevap yaz