Açma tepsi böreği tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Hamurun dinlendirilmesi ve yufkaların arasına bolca yağ sürülmesi, bu böreği çıtır çıtır yapacak gibi görünüyor. İç harcında beyaz peynir veya lor peyniri kullanılması, bu böreğin lezzetini artıracak. Ayrıca, farklı malzemeler ile iç harcı zenginleştirme fikri de çok hoşuma gitti. Sonuçta, hem ailemle birlikte keyifle tüketebileceğim hem de misafirlerime sunabileceğim harika bir tarif buldum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Açma tepsi böreği tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Hamurun dinlendirilmesi ve yufkaların arasına bolca yağ sürülmesi, bu böreği çıtır çıtır yapacak gibi görünüyor. İç harcında beyaz peynir veya lor peyniri kullanılması, bu böreğin lezzetini artıracak. Ayrıca, farklı malzemeler ile iç harcı zenginleştirme fikri de çok hoşuma gitti. Sonuçta, hem ailemle birlikte keyifle tüketebileceğim hem de misafirlerime sunabileceğim harika bir tarif buldum. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz