Yumuşacık el açması ıspanaklı börek yapımında en çok hangi aşamalar zorlayıcı oldu? Özellikle hamurun açılması sırasında karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Hamurun ince açılmasını sağlamak için ne gibi ipuçları deneyebilirsiniz? Ayrıca, iç harcını hazırlarken ıspanakların suyunu çekmesi konusunda bir sorun yaşadınız mı? Bu tarifte denemek istediğiniz başka malzemeler var mı?
Yumuşacık el açması ıspanaklı börek yapımında en çok hangi aşamalar zorlayıcı oldu? Özellikle hamurun açılması sırasında karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Hamurun ince açılmasını sağlamak için ne gibi ipuçları deneyebilirsiniz? Ayrıca, iç harcını hazırlarken ıspanakların suyunu çekmesi konusunda bir sorun yaşadınız mı? Bu tarifte denemek istediğiniz başka malzemeler var mı?
Cevap yaz