Bu tarife göre açma böreği yapmak gerçekten keyifli görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması, bence böreğin lezzetini artıracak en önemli detaylardan biri. Sen hiç açma böreği yaptın mı? Dinlendirilen hamurun kat kat açılması sonucu elde edilen o çıtırlığı nasıl buluyorsun? Ayrıca iç harcını hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsun? Peynir mi, patates mi yoksa kıyma mı? Benim için peynirli olan her zaman bir adım önde!
Bu tarife göre açma böreği yapmak gerçekten keyifli görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması, bence böreğin lezzetini artıracak en önemli detaylardan biri. Sen hiç açma böreği yaptın mı? Dinlendirilen hamurun kat kat açılması sonucu elde edilen o çıtırlığı nasıl buluyorsun? Ayrıca iç harcını hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsun? Peynir mi, patates mi yoksa kıyma mı? Benim için peynirli olan her zaman bir adım önde!
Cevap yaz