Pırasalı el açma börek tarifini okuduktan sonra, özellikle hamurun dinlendirilmesinin böreğin gevrekliğini artırdığı bilgisini çok faydalı buldum. Pırasayı ve soğanı kavururken hangi baharatları tercih ettiniz? Ayrıca, böreği fırına vermeden önce üstüne yumurta sarısı sürmenin lezzeti nasıl etkiledi? Denediğinizde tatlı bir aroma katıyor mu?
Pırasalı el açma börek tarifini okuduktan sonra, özellikle hamurun dinlendirilmesinin böreğin gevrekliğini artırdığı bilgisini çok faydalı buldum. Pırasayı ve soğanı kavururken hangi baharatları tercih ettiniz? Ayrıca, böreği fırına vermeden önce üstüne yumurta sarısı sürmenin lezzeti nasıl etkiledi? Denediğinizde tatlı bir aroma katıyor mu?
Cevap yaz