Açma yapma sürecini okuduğumda, bu kadar detaylı bir tarifin gerçekten iştah açıcı olduğunu düşünüyorum. Hamuru yoğururken pürüzsüz bir kıvam elde etmek ne kadar önemli, değil mi? Ayrıca, mayalanma süresinin açamaların kabarması için kritik olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Farklı malzemeler ekleyerek çeşitlendirmek de harika bir fikir! Özellikle beyaz peynir veya zeytin gibi malzemelerle denemek istemeden duramıyorum. Peki, sizce açmaların üzerine serpeceğimiz susam ya da çörek otu hangisi daha lezzetli olur?
Açma yapma sürecini okuduğumda, bu kadar detaylı bir tarifin gerçekten iştah açıcı olduğunu düşünüyorum. Hamuru yoğururken pürüzsüz bir kıvam elde etmek ne kadar önemli, değil mi? Ayrıca, mayalanma süresinin açamaların kabarması için kritik olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Farklı malzemeler ekleyerek çeşitlendirmek de harika bir fikir! Özellikle beyaz peynir veya zeytin gibi malzemelerle denemek istemeden duramıyorum. Peki, sizce açmaların üzerine serpeceğimiz susam ya da çörek otu hangisi daha lezzetli olur?
Cevap yaz