El açması yuvarlak tepsi böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Hamurun hazırlanması aşamasında dinlendirmek gerçekten önemli mi? Yufkaların açılması ve iç harcın hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Ayrıca, farklı iç harçlar denemek isterseniz, hangi malzemeleri önerirsiniz? Herhangi bir deneyiminiz var mı?
El açması yuvarlak tepsi böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Hamurun hazırlanması aşamasında dinlendirmek gerçekten önemli mi? Yufkaların açılması ve iç harcın hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları var mı? Ayrıca, farklı iç harçlar denemek isterseniz, hangi malzemeleri önerirsiniz? Herhangi bir deneyiminiz var mı?
Cevap yaz