El açması makarna böreği yaparken en çok zorlandığım kısım hamurun açılmasıydı. Hamuru ince ince açmak gerçekten sabır gerektiriyor. Acaba hamuru açarken hangi teknikleri kullanmalıyım ki daha kolay ve ince açabileyim? Ayrıca iç harcı için beyaz peynir yerine başka ne tür malzemeler kullanabilirim? Bu böreği hazırladıktan sonra dondurup ihtiyacım olduğunda pişirmeyi de denemek istiyorum. Bunun için hangi aşamalara dikkat etmem gerekir?
El açması makarna böreği yaparken en çok zorlandığım kısım hamurun açılmasıydı. Hamuru ince ince açmak gerçekten sabır gerektiriyor. Acaba hamuru açarken hangi teknikleri kullanmalıyım ki daha kolay ve ince açabileyim? Ayrıca iç harcı için beyaz peynir yerine başka ne tür malzemeler kullanabilirim? Bu böreği hazırladıktan sonra dondurup ihtiyacım olduğunda pişirmeyi de denemek istiyorum. Bunun için hangi aşamalara dikkat etmem gerekir?
Cevap yaz