El açması börek sosu tarifini okuduktan sonra, gerçekten harika bir lezzet elde edileceğini düşünüyorum. Yoğurt ve sıvı yağın dengesi, böreğin çıtırlığını etkileyecek önemli bir nokta gibi görünüyor. Özellikle yumurtanın sosun içine eklenmesi, hem lezzet hem de güzel bir renk katacak. Çörek otu veya susamın eklenmesi de hem görsellik hem de tat açısından oldukça mantıklı. Denedikten sonra bu sosun böreğe kattığı lezzeti merak ediyorum. Sizce bu sosu farklı malzemelerle de çeşitlendirmek mümkün mü?
El açması börek sosu tarifini okuduktan sonra, gerçekten harika bir lezzet elde edileceğini düşünüyorum. Yoğurt ve sıvı yağın dengesi, böreğin çıtırlığını etkileyecek önemli bir nokta gibi görünüyor. Özellikle yumurtanın sosun içine eklenmesi, hem lezzet hem de güzel bir renk katacak. Çörek otu veya susamın eklenmesi de hem görsellik hem de tat açısından oldukça mantıklı. Denedikten sonra bu sosun böreğe kattığı lezzeti merak ediyorum. Sizce bu sosu farklı malzemelerle de çeşitlendirmek mümkün mü?
Cevap yaz