Açma böreği tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle yumuşak kıvamı ve lezzeti beni cezbetti. Malzemeleri hazırlamak kolay görünüyor, ama mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor. Hamurun kabarması için sıcak bir ortamda bekletmem gerektiği belirtilmiş, bu noktada dikkatli olmalıyım. Şekillendirme kısmı da oldukça eğlenceli görünüyor; margarini sürüp rulo yapmak ve fırına vermek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir aşama. Son olarak, üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpmek harika bir dokunuş olacak. Denemek için sabırsızlanıyorum! Sizin açma böreği yapma deneyiminiz var mı?
Açma böreği tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle yumuşak kıvamı ve lezzeti beni cezbetti. Malzemeleri hazırlamak kolay görünüyor, ama mayalanma süresi beni biraz düşündürüyor. Hamurun kabarması için sıcak bir ortamda bekletmem gerektiği belirtilmiş, bu noktada dikkatli olmalıyım. Şekillendirme kısmı da oldukça eğlenceli görünüyor; margarini sürüp rulo yapmak ve fırına vermek sabırsızlıkla bekleyeceğim bir aşama. Son olarak, üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpmek harika bir dokunuş olacak. Denemek için sabırsızlanıyorum! Sizin açma böreği yapma deneyiminiz var mı?
Cevap yaz