Sürekli kahvaltılarda veya çay saatlerinde bu tarifin mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Hamurun yumuşak dokusu ve zengin aroması gerçekten damakları şenlendiriyor. Özellikle mayalanma süresi ve hamurun yoğrulma aşamaları hakkında detaylı bilgi verilmesi çok faydalı olmuş. Sizce de ağaçma şekli verirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta nedir? Ayrıca, iç harç eklemek isteyenler için önerileriniz var mı?
Sürekli kahvaltılarda veya çay saatlerinde bu tarifin mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Hamurun yumuşak dokusu ve zengin aroması gerçekten damakları şenlendiriyor. Özellikle mayalanma süresi ve hamurun yoğrulma aşamaları hakkında detaylı bilgi verilmesi çok faydalı olmuş. Sizce de ağaçma şekli verirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta nedir? Ayrıca, iç harç eklemek isteyenler için önerileriniz var mı?
Cevap yaz