Bu soğanlı börek tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle soğanları kavururken su bırakmamak gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Gerçekten de bu detay, böreğin çıtırlığını etkileyebilir mi? Ayrıca, beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmanın hafiflik sağlaması da ilginç. Acaba lor peyniri kullanınca lezzetinde bir değişiklik oluyor mu? Dinlendirme süresi bence de önemli; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu soğanlı börek tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle soğanları kavururken su bırakmamak gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Gerçekten de bu detay, böreğin çıtırlığını etkileyebilir mi? Ayrıca, beyaz peynir yerine lor peyniri kullanmanın hafiflik sağlaması da ilginç. Acaba lor peyniri kullanınca lezzetinde bir değişiklik oluyor mu? Dinlendirme süresi bence de önemli; bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz