Patatesli börek tarifini okumak oldukça keyifliydi. Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşamaları çok önemli görünüyor. Sizce patatesleri hangi baharatlarla tatlandırmak daha iyi sonuç verir? Ayrıca hamurun ince açılması konusunda bir öneriniz var mı? Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini belirtmeniz de oldukça mantıklı, çünkü bu aşama bence hamurun kıvamını etkiliyor. Kızartma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler de önemli, çünkü doğru sıcaklıkta kızartmak böreğin dışının çıtır olmasını sağlıyor. Sizce fırında pişirme seçeneği ile kızartma arasında hangisini tercih edersiniz? Bu tarifle birlikte sevdiklerinizle paylaşmak çok keyifli olacaktır.
Patatesli börek tarifini okumak oldukça keyifliydi. Patateslerin haşlanması ve ezilmesi aşamaları çok önemli görünüyor. Sizce patatesleri hangi baharatlarla tatlandırmak daha iyi sonuç verir? Ayrıca hamurun ince açılması konusunda bir öneriniz var mı? Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini belirtmeniz de oldukça mantıklı, çünkü bu aşama bence hamurun kıvamını etkiliyor. Kızartma aşamasında dikkat edilmesi gerekenler de önemli, çünkü doğru sıcaklıkta kızartmak böreğin dışının çıtır olmasını sağlıyor. Sizce fırında pişirme seçeneği ile kızartma arasında hangisini tercih edersiniz? Bu tarifle birlikte sevdiklerinizle paylaşmak çok keyifli olacaktır.
Cevap yaz