Açma börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamurun dinlendirilmesi gereken süre yeterli mi? Daha uzun bir süre dinlendirmenin hamurun dokusuna nasıl bir etkisi olur? Ayrıca, iç harcını zenginleştirmek için hangi baharatları önerirsiniz? Ve son olarak, böreklerin pişirme süresini biraz kısaltmak mümkün mü, yoksa bu, böreklerin içinin çiğ kalmasına neden olur mu?
Açma börek tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Öncelikle, hamurun dinlendirilmesi gereken süre yeterli mi? Daha uzun bir süre dinlendirmenin hamurun dokusuna nasıl bir etkisi olur? Ayrıca, iç harcını zenginleştirmek için hangi baharatları önerirsiniz? Ve son olarak, böreklerin pişirme süresini biraz kısaltmak mümkün mü, yoksa bu, böreklerin içinin çiğ kalmasına neden olur mu?
Cevap yaz