Bu tarifin her aşaması oldukça detaylı ve anlaşılır. Hamurun dinlendirilmesi gerçekten çok önemli, özellikle yufkaların ince açılabilmesi için. Yufkaların açılması sırasında un kullanmanın püf noktası da harika bir öneri. İç harcın pişirilmesi ise lezzet katmak için kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir adım. Peki, böreği pişirdikten sonra üstünü örtmek, çıtırlığını korumak açısından ne kadar etkili? Yani, bu tarifte en çok hangi malzeme ile iç harç yapmayı önerirsiniz?
Bu tarifin her aşaması oldukça detaylı ve anlaşılır. Hamurun dinlendirilmesi gerçekten çok önemli, özellikle yufkaların ince açılabilmesi için. Yufkaların açılması sırasında un kullanmanın püf noktası da harika bir öneri. İç harcın pişirilmesi ise lezzet katmak için kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir adım. Peki, böreği pişirdikten sonra üstünü örtmek, çıtırlığını korumak açısından ne kadar etkili? Yani, bu tarifte en çok hangi malzeme ile iç harç yapmayı önerirsiniz?
Cevap yaz