1 adet açma hamurunun gramajı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Genelde 100 gram ile 150 gram arasında olduğunu söylüyorsunuz, ama bu gramajın tarifteki malzemelere göre değişebileceğini de belirtiyorsunuz. Peki, eğer daha fazla un kullanırsam hamurun gramajı nasıl etkilenir? Aynı zamanda, farklı iç malzemeler kullanarak hazırlanan açma hamurlarının gramajı da değişir mi? Bu konuda biraz daha detay verebilir misiniz?
1 adet açma hamurunun gramajı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Genelde 100 gram ile 150 gram arasında olduğunu söylüyorsunuz, ama bu gramajın tarifteki malzemelere göre değişebileceğini de belirtiyorsunuz. Peki, eğer daha fazla un kullanırsam hamurun gramajı nasıl etkilenir? Aynı zamanda, farklı iç malzemeler kullanarak hazırlanan açma hamurlarının gramajı da değişir mi? Bu konuda biraz daha detay verebilir misiniz?
Cevap yaz