Zeytinli açma tarifini görünce aklıma kahvaltı soframız geldi. Sizce de puf puf yapısıyla ve zeytinle zenginleştirilmiş bu lezzet, kahvaltılara ne kadar yakışıyor? Ayrıca, mayalanma aşamasında hamurun iki katına çıkmasını sağlamak için ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Zeytinli açma yaparken, farklı peynir çeşitleri ekleyerek tadını daha da zenginleştirmeyi denediniz mi? Bu tarif gerçekten pratik görünüyor, denemeye değer gibi!
Zeytinli açma tarifini görünce aklıma kahvaltı soframız geldi. Sizce de puf puf yapısıyla ve zeytinle zenginleştirilmiş bu lezzet, kahvaltılara ne kadar yakışıyor? Ayrıca, mayalanma aşamasında hamurun iki katına çıkmasını sağlamak için ne kadar dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Zeytinli açma yaparken, farklı peynir çeşitleri ekleyerek tadını daha da zenginleştirmeyi denediniz mi? Bu tarif gerçekten pratik görünüyor, denemeye değer gibi!
Cevap yaz