Sodalı patatesli börek tarifini okuyunca, bu lezzeti denemek istedim. Patatesleri haşlayıp ezmek oldukça pratik görünüyor. Soğanları pembeleşene kadar kavurmamız gerektiği de dikkatimi çekti. Yufkaları kat kat yapmanın sodanın kabartıcı etkisi olduğunu öğrenmek güzel bir detay. Sıcak ya da ılınmış olarak servis edilebilmesi, misafirlerim için harika bir seçenek olacak. Yanında yoğurt ya da ayran ile sunmak da lezzeti artırır mı? Ayrıca, dondurucuda saklanabilmesi, önceden hazırlık yapma fırsatı sunuyor. Farklı iç harçlar ile çeşitlendirme imkanı da çok hoş, bu tarifle yaratıcılığımı konuşturabilirim. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Sodalı patatesli börek tarifini okuyunca, bu lezzeti denemek istedim. Patatesleri haşlayıp ezmek oldukça pratik görünüyor. Soğanları pembeleşene kadar kavurmamız gerektiği de dikkatimi çekti. Yufkaları kat kat yapmanın sodanın kabartıcı etkisi olduğunu öğrenmek güzel bir detay. Sıcak ya da ılınmış olarak servis edilebilmesi, misafirlerim için harika bir seçenek olacak. Yanında yoğurt ya da ayran ile sunmak da lezzeti artırır mı? Ayrıca, dondurucuda saklanabilmesi, önceden hazırlık yapma fırsatı sunuyor. Farklı iç harçlar ile çeşitlendirme imkanı da çok hoş, bu tarifle yaratıcılığımı konuşturabilirim. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz