Bu pırasalı el açma böreği tarifini görünce aklıma hemen kış aylarında pırasanın en çok tüketildiği zamanlar geliyor. Hamurun çıtırlığı ve iç harcının lezzeti birleştiğinde gerçekten çok güzel bir tat ortaya çıkıyor. Pırasaları ve soğanı kavururken evin içinde yayılan o koku beni gerçekten mutlu ediyor. Sizce de pırasalı iç harcın soğumasını beklemek ne kadar zor? Ayrıca, üzerine serpilenecek susam veya çörek otu da bence bu böreği daha da lezzetli hale getiriyor. Misafirlerim geldiğinde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sıcak servis edildiğinde yanında yoğurt ile ne kadar güzel olur!
Bu pırasalı el açma böreği tarifini görünce aklıma hemen kış aylarında pırasanın en çok tüketildiği zamanlar geliyor. Hamurun çıtırlığı ve iç harcının lezzeti birleştiğinde gerçekten çok güzel bir tat ortaya çıkıyor. Pırasaları ve soğanı kavururken evin içinde yayılan o koku beni gerçekten mutlu ediyor. Sizce de pırasalı iç harcın soğumasını beklemek ne kadar zor? Ayrıca, üzerine serpilenecek susam veya çörek otu da bence bu böreği daha da lezzetli hale getiriyor. Misafirlerim geldiğinde bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sıcak servis edildiğinde yanında yoğurt ile ne kadar güzel olur!
Cevap yaz