Oktay Usta'nın elde açma börek tariflerini görünce aklıma şu soru geldi: Bu tariflerin her biriyle yapılan böreklerin lezzeti gerçekten nasıl? Özellikle peynirli ve ıspanaklı olanlar, misafirler için denemeye değer mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesinin lezzete katkısı gerçekten bu kadar belirgin mi? Kıyma harcının zenginliğini ve çıtırlığını nasıl bir araya getiriyorlar? Deneyenler var mı? Hangi tarif en çok beğenildi?
Oktay Usta'nın elde açma börek tariflerini görünce aklıma şu soru geldi: Bu tariflerin her biriyle yapılan böreklerin lezzeti gerçekten nasıl? Özellikle peynirli ve ıspanaklı olanlar, misafirler için denemeye değer mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesinin lezzete katkısı gerçekten bu kadar belirgin mi? Kıyma harcının zenginliğini ve çıtırlığını nasıl bir araya getiriyorlar? Deneyenler var mı? Hangi tarif en çok beğenildi?
Cevap yaz