Börek açma süreci gerçekten zahmetli gibi görünse de, bu yazıda önerilen kolay yöntemleri denedikten sonra fikriniz değişebilir mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve pratik açma teknikleri, işinizi oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor. Sizce oklava ile açma mı, yoksa elle açma yöntemi mi daha pratik? Ayrıca, iç harç olarak hangi seçeneği tercih edersiniz; peynirli mi yoksa ıspanaklı mı? Bu lezzetli tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Börek açma süreci gerçekten zahmetli gibi görünse de, bu yazıda önerilen kolay yöntemleri denedikten sonra fikriniz değişebilir mi? Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve pratik açma teknikleri, işinizi oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor. Sizce oklava ile açma mı, yoksa elle açma yöntemi mi daha pratik? Ayrıca, iç harç olarak hangi seçeneği tercih edersiniz; peynirli mi yoksa ıspanaklı mı? Bu lezzetli tarifleri denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz