Isırgan otlu börek yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim. Isırgan otunun vitamin ve mineral açısından zengin olması, bence bu böreği hem sağlıklı hem de besleyici kılıyor. Peki, isırgan otunu hazırlarken eldiven kullanmayı unuttunuz mu? Ben bir kez unuttum ve gerçekten canım yandı. Ayrıca, börek harcını hazırlarken soğanları pembeleştirene kadar kavurmak önemli, çünkü bu adım lezzeti artırıyor. Sizce de böreği fırından çıkarırken üzerinin altın rengini alması, onu daha iştah açıcı kılmıyor mu? Afiyetle yiyebilmek için sabırsızlanıyorum!
Isırgan otlu börek yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim. Isırgan otunun vitamin ve mineral açısından zengin olması, bence bu böreği hem sağlıklı hem de besleyici kılıyor. Peki, isırgan otunu hazırlarken eldiven kullanmayı unuttunuz mu? Ben bir kez unuttum ve gerçekten canım yandı. Ayrıca, börek harcını hazırlarken soğanları pembeleştirene kadar kavurmak önemli, çünkü bu adım lezzeti artırıyor. Sizce de böreği fırından çıkarırken üzerinin altın rengini alması, onu daha iştah açıcı kılmıyor mu? Afiyetle yiyebilmek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz