Bal kabağı böreği yaparken el açması hamur kullanmanın lezzet açısından fark yaratıp yaratmadığını merak ettim. Geleneksel yöntemle hazırlanan hamur, gerçekten daha farklı bir doku ve tat mı katıyor? Hazır yufka kullanmanın pratikliği de bir o kadar cazip ama el açması hamur ile yapılan böreğin tadını özlüyorum. Sizce hangisi daha iyi sonuç veriyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bal kabağı böreği yaparken el açması hamur kullanmanın lezzet açısından fark yaratıp yaratmadığını merak ettim. Geleneksel yöntemle hazırlanan hamur, gerçekten daha farklı bir doku ve tat mı katıyor? Hazır yufka kullanmanın pratikliği de bir o kadar cazip ama el açması hamur ile yapılan böreğin tadını özlüyorum. Sizce hangisi daha iyi sonuç veriyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz