Açma hamuru yapma konusunda adım adım rehber verildiği için oldukça heyecanlandım. Özellikle unun kalitesinin hamurun dokusunu etkilediği bilgisi çok dikkat çekici. Yüksek proteinli un kullanmanın farkı nasıl olur merak ediyorum. Hamurun mayalanma süresini sabırla beklemek gerektiği vurgusu da önemli, sabırsız bir yapım var, bu aşamada zorlanır mıyım? Tereyağının eritilmesinin lezzeti artıracağı düşüncesi oldukça mantıklı. Fırının sıcaklığının ve süresinin kontrol edilmesi gerektiği uyarısını dikkate alarak, bu adımları uyguladıktan sonra ortaya çıkacak lezzeti hayal etmek bile çok keyifli. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Açma hamuru yapma konusunda adım adım rehber verildiği için oldukça heyecanlandım. Özellikle unun kalitesinin hamurun dokusunu etkilediği bilgisi çok dikkat çekici. Yüksek proteinli un kullanmanın farkı nasıl olur merak ediyorum. Hamurun mayalanma süresini sabırla beklemek gerektiği vurgusu da önemli, sabırsız bir yapım var, bu aşamada zorlanır mıyım? Tereyağının eritilmesinin lezzeti artıracağı düşüncesi oldukça mantıklı. Fırının sıcaklığının ve süresinin kontrol edilmesi gerektiği uyarısını dikkate alarak, bu adımları uyguladıktan sonra ortaya çıkacak lezzeti hayal etmek bile çok keyifli. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz