Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Yağlı elde açma börek yaparken en çok hangi iç malzemelerini tercih ediyorsunuz? Beyaz peynir dışında başka alternatiflerle de denemek ilginç olur mu? Hamuru dinlendirmenin önemini vurgulamanız çok yerinde, peki sizce bu dinlendirme süresi ne kadar olmalı ki en iyi sonucu alalım? Ayrıca, böreklerinizi hazırladıktan sonra nasıl saklıyorsunuz? Dondurucu fikri güzel, ama taze yapmanın keyfi de bir başka değil mi?
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Yağlı elde açma börek yaparken en çok hangi iç malzemelerini tercih ediyorsunuz? Beyaz peynir dışında başka alternatiflerle de denemek ilginç olur mu? Hamuru dinlendirmenin önemini vurgulamanız çok yerinde, peki sizce bu dinlendirme süresi ne kadar olmalı ki en iyi sonucu alalım? Ayrıca, böreklerinizi hazırladıktan sonra nasıl saklıyorsunuz? Dondurucu fikri güzel, ama taze yapmanın keyfi de bir başka değil mi?
Cevap yaz