Pazılı el açması börek tarifini okudum, gerçekten harika görünüyor! Hamurunu hazırlarken yumuşak ve elastik bir kıvamda olması için ne kadar yoğurmamız gerektiği konusunda bir önerin var mı? Ayrıca iç harcını hazırlarken pazı yapraklarını sotelemek için ne kadar süre pişirmeliyiz? Son olarak, bu böreği pişirirken üzerindeki yumurta sarısını ne zaman sürmek daha iyi olur? Teşekkürler!
Pazılı el açması börek tarifini okudum, gerçekten harika görünüyor! Hamurunu hazırlarken yumuşak ve elastik bir kıvamda olması için ne kadar yoğurmamız gerektiği konusunda bir önerin var mı? Ayrıca iç harcını hazırlarken pazı yapraklarını sotelemek için ne kadar süre pişirmeliyiz? Son olarak, bu böreği pişirirken üzerindeki yumurta sarısını ne zaman sürmek daha iyi olur? Teşekkürler!
Cevap yaz