Kuru yufkadan el açması börek yapmayı denediniz mi? Özellikle peynirli harcıyla çok lezzetli oluyor. Kuru yufkaların kat kat dizilmesi ve yoğurtlu karışımın sürülmesi gerçekten böreğe harika bir çıtırlık katıyor. Pişirme aşamasında fırını önceden ısıtmak önemli, değil mi? Altın rengi alana kadar pişirmek de kıtırlık için şart! Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek için hangi tarifleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Kuru yufkadan el açması börek yapmayı denediniz mi? Özellikle peynirli harcıyla çok lezzetli oluyor. Kuru yufkaların kat kat dizilmesi ve yoğurtlu karışımın sürülmesi gerçekten böreğe harika bir çıtırlık katıyor. Pişirme aşamasında fırını önceden ısıtmak önemli, değil mi? Altın rengi alana kadar pişirmek de kıtırlık için şart! Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek için hangi tarifleri denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz