Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! El açması tandır böreği yapımında hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması önemli bir detay. Hamuru açarken un kullanmanın, yapışmayı önlemesi de oldukça pratik bir ipucu. Peki, iç harcı için farklı alternatifler denemek istesek, hangi malzemeleri eklememiz önerilir? Yine de soğan kullanmayı tercih etmek lezzeti nasıl etkiliyor? Bu böreği yaparken en çok hangi aşamayı keyifli buluyorsunuz?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! El açması tandır böreği yapımında hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması önemli bir detay. Hamuru açarken un kullanmanın, yapışmayı önlemesi de oldukça pratik bir ipucu. Peki, iç harcı için farklı alternatifler denemek istesek, hangi malzemeleri eklememiz önerilir? Yine de soğan kullanmayı tercih etmek lezzeti nasıl etkiliyor? Bu böreği yaparken en çok hangi aşamayı keyifli buluyorsunuz?
Cevap yaz