Bu harika tarif için teşekkürler! El açması börek yapmanın ne kadar keyifli olduğunu biliyorum. Hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması gerçekten önemli bir adım. Peki, iç harcını hazırlarken hangi peynirin daha iyi olduğunu düşünüyorsun? Beyaz peynir mi yoksa lor peyniri mi daha lezzetli oluyor? Ayrıca, kıymalı ve ıspanaklı versiyonlarının da çok sevildiğini düşünüyorum. Senin favori malzemen hangisi?
Bu harika tarif için teşekkürler! El açması börek yapmanın ne kadar keyifli olduğunu biliyorum. Hamurun dinlendirilmesi ve ince açılması gerçekten önemli bir adım. Peki, iç harcını hazırlarken hangi peynirin daha iyi olduğunu düşünüyorsun? Beyaz peynir mi yoksa lor peyniri mi daha lezzetli oluyor? Ayrıca, kıymalı ve ıspanaklı versiyonlarının da çok sevildiğini düşünüyorum. Senin favori malzemen hangisi?
Cevap yaz