El açması tava böreği tarifinizi okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Hamurun elle açılması ve ince bir şekilde hazırlanması, bence böreğin lezzetini kat kat artırır. Özellikle iç harcında beyaz peynir ve maydanoz kullanılması harika bir tercih. Peki, denemek istediğiniz farklı iç malzemeler var mı? Ayrıca, bu böreği misafirlerime ikram ettiğimde, nasıl bir geri dönüş alırım diye merak ediyorum. Sıcak servis etmenin önemini belirtmişsiniz, bu konuda ne kadar süre beklersem böreğin lezzeti etkilenir?
El açması tava böreği tarifinizi okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Hamurun elle açılması ve ince bir şekilde hazırlanması, bence böreğin lezzetini kat kat artırır. Özellikle iç harcında beyaz peynir ve maydanoz kullanılması harika bir tercih. Peki, denemek istediğiniz farklı iç malzemeler var mı? Ayrıca, bu böreği misafirlerime ikram ettiğimde, nasıl bir geri dönüş alırım diye merak ediyorum. Sıcak servis etmenin önemini belirtmişsiniz, bu konuda ne kadar süre beklersem böreğin lezzeti etkilenir?
Cevap yaz